Sütőipari és gyorspékségi munkás

  • Szakképesítés megnevezése: Sütőipari és gyorspékségi munkás
  • A szakképesítés OKJ száma: 21 541 02
  • A szakképesítés típusa: részszakképesítés
  • A szakképesítés szintje: alapfokú részszakképesítés, amely befejezett iskolai végzettséget nem igényel, az iskolarendszeren kívüli szakképzésben, a szakiskolai képzésben, illetve a Szakképzési Hídprogramban szerezhető meg
  • Szakmacsoport: Élelmiszeripar

Itt indul Sütőipari és gyorspékségi munkás tanfolyam

Sajnos erre a képzésre nem tudunk ajánlani képző intézményt.

Alapinformációk a tanfolyamról

  • A Sütőipari és gyorspékségi munkás képzés megkezdésének szükséges feltételei:
  • Bemeneti kompetenciák: nincs
  • Iskolai előképzettség: befejezett iskolai előképzettséget nem igényel
  • Szakmai előképzettség: nincs
  • Pályaalkalmassági követelmények: nincs
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: igen
  • Előírt gyakorlat: nincs
  • Szintvizsga: nincs
  • Mestervizsga: nincs
  •  
  • Elmélet/gyakorlat aránya:
  • 30% - elmélet
  • 70% - gyakorlat
  •  
  • Szakképzési évfolyamok száma: -
  • Maximális óraszáma: 320-480 óra
  •  
  • Választható képzési formák:
  • Iskolarendszeren kívüli, adott óraszámú képzés (tanfolyami képzés)

Munkaterület

A sütőipari üzemekben irányítással sütőipari termékek előállításában vesz részt.

A tanfolyam moduljai

11919-16
Élelmiszerelőállítási alapismeretek
11945-16
Sütőipari alapismeretek

Modulzáró vizsgakövetelmények

11919-16
Élelmiszerelőállítási alapismeretek
11945-16
Sütőipari alapismeretek

Kapcsolódó szakképesítés

Az oldalon található adatok tájékoztató jellegűek, a szakképesítések hatályos és a már hatályát vesztett szakmai és vizsga követelményeit kiadó rendeletekről az alábbi hivatalos forrásokból tájékozódhat:
www.magyarorszag.hu
www.nive.hu