Konyhai kisegítő

  • Szakképesítés megnevezése: Konyhai kisegítő
  • A szakképesítés OKJ száma: 21 811 01
  • A szakképesítés típusa: részszakképesítés
  • A szakképesítés szintje:
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Megfeleltetés (2016-tól) Konyhai kisegítő

Alapinformációk a tanfolyamról

  • A Konyhai kisegítő képzés megkezdésének szükséges feltételei:
  • Bemeneti kompetenciák: -
  • Iskolai előképzettség: nincs
  • Szakmai előképzettség: 54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző
  • Pályaalkalmassági követelmények: nem
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: igen
  • Előírt gyakorlat: nincs
  • Szintvizsga: nincs
  • Mestervizsga: nincs
  •  
  • Elmélet/gyakorlat aránya:
  • 30% - elmélet
  • 70% - gyakorlat
  •  
  • Szakképzési évfolyamok száma: -
  • Maximális óraszáma: 240-360 óra
  •  
  • Választható képzési formák:
  • Iskolarendszeren kívüli, adott óraszámú képzés (tanfolyami képzés)

Munkaterület

Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése.

A tanfolyam moduljai

10044-12
Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12
Konyhai kisegítés

Modulzáró vizsgakövetelmények

10044-12
Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12
Konyhai kisegítés

Kapcsolódó szakképesítés

A képzés ráépülései

Az oldalon található adatok tájékoztató jellegűek, a szakképesítések hatályos és a már hatályát vesztett szakmai és vizsga követelményeit kiadó rendeletekről az alábbi hivatalos forrásokból tájékozódhat:
www.magyarorszag.hu
www.nive.hu